Terugblik Boomfeestdag

Op15 november was het Boomfeestdag en het TreeMark team heeft namens de gemeente 200 bomen uitgedeeld aan inwoners. Er kon gekozen worden uit 5 boomsoorten. De meest gekozen boomsoort (70x) was de Magnolia.

Eén locatie sprong in het oog. Het betrof de binnentuin van de Ien Daleslaan /Adriaan Duykpad / Johan de Wittlaan waar veel aanmeldingen voor een boom vandaan kwamen. De tuin is eigendom van de VVE en de huiseigenaren hebben afgesproken dat ze allemaal een boom voor de binnentuin zouden aanvragen. Samen maakten ze een mooi ontwerp gemaakt voor de inrichting.

Wethouder Vierstra heeft de bomen persoonlijk overhandigd aan de initiatiefnemers. In het kader van gezond leven en opgroeien juicht hij het vergroenen van de stenige woonomgeving toe. Na Boomfeestdag hebben de bewoners de bomen gezamenlijk geplant. Een mooie activiteit tussen buren die voldoening geeft én verbindt!

Gepubliceerd op
Dec 6, 2023

We houden u graag op de hoogte over de voortgang van de projecten. Op deze pagina staan alle activiteiten van TreeMark Woerden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief