Denk mee met TreeMark!

De bomen die we deze winter planten, zitten nog niet in de grond, of de voorbereidingen voor plantseizoen 2022-2023 zijn alweer begonnen!

We maken dit jaar een programma voor het planten en vervangen van bomen in Woerden-Oost en Harmelen. Hierbij nemen we graag ideeën en suggesties van de bewoners mee. Alle huishoudens krijgen deze week een ansichtkaart met de oproep om input te geven. Door het formulier op deze pagina in te vullen kunt u meedoen. Dit kan uiterlijk tot en met 31 maart.

Voorlopig ontwerp
Nadat we alle suggesties hebben afgewogen, wordt rond mei het voorlopig ontwerp gedeeld op deze website. Hierop kan gereageerd worden. Alle mensen die het formulier hebben ingevuld krijgen de link per mail. We zullen het ontwerp ook delen via onze nieuwsbrief en social media.

Definitief ontwerp
Na eventuele aanpassingen is het ontwerp definitief en wordt het in juli gepresenteerd.

Voorbereiden werkzaamheden
In de nazomer / herfst zullen we beginnen met de voorbereidingen zoals het verwijderen van slechte bomen en het inrichten van nieuwe groeiplaatsen. Vanaf november worden de nieuwe bomen geplant.

Op de hoogte blijven?
Houd deze website in de gaten, abonneer u op de nieuwsbrief of benader de organisatie via info@treemark.nl.

Gepubliceerd op
Feb 21, 2022

We houden u graag op de hoogte over de voortgang van de projecten. Op deze pagina staan alle activiteiten van TreeMark Woerden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief