De uitvoering is gestart!

Als je in de wijk Molenvliet bent, zal het je opvallen: er worden plantvakken aangelegd. Op diverse plekken komen nieuwe bomen te staan. Na een natte periode gaat het plantwerk nu eindelijk van start!

Er worden dit jaar bomen geplant in Kamerik, Kanis en Molenvliet. Het heeft vanaf oktober zoveel geregend dat we nog niet konden beginnen, maar in de week van 5 februari was de grond gelukkig droog genoeg om te bewerken. We moeten nu wel in korte tijd veel werk verzetten, maar alle mensen van team TreeMark Woerden zetten zich vol enthousiasme in om de klus te klaren!

We zijn deze week aan het werk geweest in de Hollandbaan (foto), Blazer-Bijlander, Bomschuit, Haagwindeveld, Herikveld, Orakelplein, Paardebloemweide, Regge, Rivierenlaan, Valeriaanlaan en Weidebloemlaan. Benieuwd naar de boomsoorten die hier komen? Kijk op onze kaart! Daar zie je ook de andere straten waar we bomen gaan planten.

We wensen iedereen straks een groen voorjaar toe en we hopen dat alles goed zal groeien en bloeien!

Gepubliceerd op
Feb 9, 2024

We houden u graag op de hoogte over de voortgang van de projecten. Op deze pagina staan alle activiteiten van TreeMark Woerden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief